Kdo smo

Meditrina, d.o.o. je podjetje, specializirano za trženje in dobavo medicinskega potrošnega materiala in opreme, ki se uporablja v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah. Naša glavna dejavnost je zastopanje in distribuiranje na področju kardiologije, kardiokirurgije, anestezije, nevrologije, gastroenterologije in nefrologije, hkrati pa dejavno sodelujemo na področju opremljanja javno dostopnih defibrilatorjev.

Pohvalimo se lahko z zelo širokim spektrom proizvodov, od preprostih do tehnično zelo dovršenih, ki pri končnem uporabniku pomenijo sestavljanje celotnega mozaika medicinskih potrošnih izdelkov.

V podjetju zastopamo najboljše proizvajalce, ki nudijo vrhunske proizvode s področja medicinskega potrošnega materiala. Mednje sodi LivaNova (Sorin, Cyberonics), ki je s celotno paleto kardioloških in kardiokirurških materialov vodilni evropski proizvajalec na tem področju, obenem pa smo zastopniki tudi za podjetja, kot so Medcomp, Cardiac Science, Andratech, Redax, Sebbin, Neuro-Competence, Medtronic, Verathon, Schurr, Impulse Dynamic. Hiter rok dobave, ki temelji na ustvarjanju količinskih zalog in posledično na takojšnji odzivnosti, celovitost ponudbe in predvsem izredna fleksibilnost, s pomočjo katere se nenehno prilagajamo spremembam in željam naročnika, so naše poglavitne konkurenčne prednosti, ki so nam omogočile uspešen preboj na trg in utrditev položaja v poslovnem svetu.

Kontakt